MÖLLER’S FORTE OMEGA-3 with Cod Liver Oil

Supliment alimentar

MÖLLER’s Forte Omega-3 with Cod Liver Oil furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitaminele D și E. Combinația ideală de ulei de pește concentrat și de cel mai pur ulei de ficat de cod arctic norvegian.

cutie cu 150 capsule

Indicații

Ajută la menținerea sănătății și susține imunitatea!

2 capsule, doza zilnică recomandată, conțin 900 mg ulei de pește concentrat și 300 mg ulei de ficat de cod bogat în acizi grași esențiali Omega-3 (DHA și EPA) precum și în vitamina D – 400 UI și vitamina E – 10 mg. EPA și DHA contribuie la funcționarea normală a inimii*. DHA contribuie la menținerea vederii normale și a funcției normale a creierului**.

  • Vitamina D contribuie la funcționarea normală a sistemului imunitar și la menținerea sănătății sistemului osos și a dinților
  • Vitamina E contribuie la protejarea celulelor împotriva stresului oxidativ.
Ajută sistemul nervos și pe cel cardiovascular!

Este dovedit clinic că acizii grași esențiali Omega-3 (EPA și DHA) contribuie la funcționarea normală a inimii. DHA contribuie la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D ajută la absorbția și utilizarea normală a calciului, contribuind astfel la menținerea unui sistem osos normal.

* efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
** efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg DHA

Doze și mod de administrare

Doza zilnică recomandată pentru adulți și copii cu vârsta peste 6 ani – 2 capsule / zi cu o cantitate suficientă de lichid.

Continut produs Mollers Capsule

*doza zilnică recomandată conform Directivei 2008/100/EC

Calitate norvegiană din 1854

Möller’s nu face compromisuri când e vorba de calitate. Uleiul nostru de ficat de cod provine din cod arctic, proaspăt, din apele pure și reci ale regiunii Lofoten, Norvegia. Suntem dedicați muncii noastre, oferindu-vă cele mai bune produse pentru sănătatea dvs. încă din 1854, de când farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție –metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminelor D și E.