MÖLLER’S OMEGA-3 PEȘTIȘORI, cola, 36 jeleuri
MÖLLER’s Omega-3 Peștișori furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitamina D.
Gust bun de cola.
Fără coloranți artificiali.
Adorați de copii!
Doze și mod de administrare
Pentru copii de peste 3 ani și pentru adulți – 2 peștișori gumați pe zi.
Ingrediente:
ulei de pește concentrat (amestec natural de tocoferoli) (DHA – 140 mg, EPA – 28 mg) – 280 mg; vitamina D / colecalciferol (în bază de trigliceride cu catenă medie) – 5 mcg; alte ingrediente: îndulcitori (xilitol, sorbitol); apă purificată; agent gelatinizant (gelatină bovină); aromă naturală de cola; corector de aciditate (citrat trisodic); antioxidanți (acid malic, acid ascorbic); colorant (caramel).
2 peștișori conțin | |
---|---|
Ulei de pește concentrat | 560 mg |
Acizi grași Omega-3: | 370 mg |
- DHA (acid docosahexaenoic) | 280 mg |
- EPA (acid eicosapentaenoic) | 56 mg |
Vitamina D | 10 mcg = 400 UI (200%*) |
*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011
Peștișori gumați delicioși, bogați în Omega-3 și vitamina D
Möller’s este expert în Omega-3 natural de 170 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate excepțională. Möller’s Omega-3 Peștișori conține acizi grași esențiali Omega-3 naturali (DHA și EPA) și vitamina D, cu gust delicios de cola.
EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii*.
* efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA
Ajută la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului
DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. Möller’s Omega-3 Peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea sănătății sistemului osos.
Calitate norvegiană din 1854
Möller’s este garanția produselor de cea mai înaltă calitate. Conțin Omega-3 din pește, cea mai bine documentată sursă de acizi grași esențiali polinesaturați Omega-3.
În anul 1854, farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție – metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.
Delicioși și sănătoși!
Bună Georgiana,
Mulțumim pentru feedback.
Vă dorim sănătate, pentru viață din plin!