MÖLLER’S OMEGA-3 PEȘTIȘORI, cola, 36 jeleuri

MÖLLER’s Omega-3 Peștișori furnizează aportul zilnic necesar de Omega-3 și de vitamina D.

Gust bun de cola.

Fără coloranți artificiali.

Adorați de copii!

Doze și mod de administrare

Pentru copii de peste 3 ani și pentru adulți – 2 peștișori gumați pe zi.

Ingrediente:

ulei de pește concentrat (amestec natural de tocoferoli) (DHA – 140 mg, EPA – 28 mg) – 280 mg; vitamina D / colecalciferol (în bază de trigliceride cu catenă medie) –  5 mcg; alte ingrediente: îndulcitori (xilitol, sorbitol); apă purificată; agent gelatinizant (gelatină bovină); aromă naturală de cola; corector de aciditate (citrat trisodic); antioxidanți (acid malic, acid ascorbic); colorant (caramel).

2 peștișori conțin
Ulei de pește concentrat560 mg
Acizi grași Omega-3: 370 mg
- DHA (acid docosahexaenoic)280 mg
- EPA (acid eicosapentaenoic)56 mg
Vitamina D10 mcg = 400 UI (200%*)

 

*Valoarea Nutrițională de Referință cf. Regulament 1169/2011

Peștișori gumați delicioși, bogați în Omega-3 și vitamina D

Möller’s este expert în Omega-3 natural de 170 de ani, toate produsele sale fiind de o calitate excepțională. Möller’s Omega-3 Peștișori conține acizi grași esențiali Omega-3 naturali (DHA și EPA) și vitamina D, cu gust delicios de cola.

EPA și DHA contribuie la funcția normală a inimii*.

* efectul benefic se obține în condițiile unui consum zilnic de 250 mg EPA și DHA

Ajută la creșterea sănătoasă și la dezvoltarea optimă a creierului

DHA este unul dintre componentele de bază ale creierului, cu influență mare asupra funcționării optime, documentată clinic. Möller’s Omega-3 Peștișori conține în special DHA, contribuind la dezvoltarea cerebrală normală și a vederii. Vitamina D contribuie la absorbția/utilizarea normală a calciului și fosforului și la menținerea sănătății sistemului osos.

Calitate norvegiană din 1854

Möller’s este garanția produselor de cea mai înaltă calitate. Conțin Omega-3 din pește, cea mai bine documentată sursă de acizi grași esențiali polinesaturați Omega-3.

În anul 1854, farmacistul norvegian Peter Möller a revoluționat producția de ulei de ficat de cod. Inovația lui în procesul de extracție – metoda cu abur se folosește până în prezent, uleiul astfel obținut fiind mult mai pur, păstrând nealterate toate calitățile acizilor grași Omega-3 și a vitaminei D.

Lasă un review

2 Comments

  1. georgiana on septembrie 5, 2023 at 9:13 am

    Delicioși și sănătoși!

    • Möller’s România on noiembrie 20, 2023 at 9:02 am

      Bună Georgiana,
      Mulțumim pentru feedback.
      Vă dorim sănătate, pentru viață din plin!

Leave a Comment